Hitaan muodin blogi suomeksi RSS

Hidasta jouluun joogahetkellä
Tässä teille MORICO-ystäville itsemyötätunnon sydämellinen joogahetki hidastamaan joulukiireiden keskelle ja alennuskoodi Anna-Marin joogaretriitille!
Vinkkejä vastuulliseen jouluun!✨
Joka vuosi pohdimme uusia ratkaisuja siihen, kuinka voisimme viettää vastuullisempaa joulua. Olemmekin keränneet vinkkejä vastuullisen joulun viettoon ja haluamme nyt jakaa ne teidän kanssanne!
MORICO-Jouluystävämyynti 4.-5.12. Pikisaaressa
Tervetuloa MORICO-jouluystävämyynteihin Pikisaareen, Ouluun! Tule kokeilemaan meidän uutuuksia sekä löytämään hitaan muodin aarteita, viimeisiä kappaleita, mallikappaleita ja joululahjoja!
Rakkaudella valitut, kestävät lahjaideat äitienpäiväksi
Jos olet valmistautumassa äitienpäivään ja etsit täydellistä lahjaa, voimme auttaa sinua valitsemaan ihanan kestävän kehityksen mukaisen lahjan. Anna hetki aikaa tärkeän lahjan valinnalle ja lue alta ideat, jotka olemme koonneet lahjavalintasi tueksi.
Kultakero - Täydelliset Hiding Sun -aarteet kevätaurinkoon
MORICO-mallistomme Hiding Sun on suomalaista vastuullista muotia parhaimmillaan. Kuten ennenkin, mallisto on saanut inspiraationsa ainutlaatuisesta suomalaisesta luonnosta. Lue lisää miten Kultakero-printti on syntynyt.
Kuinka uudelleenkäytät tai kierrätät vaatteesi?
Tiedämme, ettei vaatteiden kierrättäminen ole aina helppoa. Onneksi apu löytyy lähempää kuin arvaatkaan, sillä olemme tukenasi! Olemme keränneet alle hyödyllisimmät vinkit, joiden avulla kierrätät vanhat vaatteesi oikein.
Stressistä onnellisuuteen: Jouluostoksista ei tule stressata, niistä voi jopa nauttia
Joululahjan hankinta voi olla stressitöntä, kestävää sekä kotimaista yrittäjyyttä tukevaa – saammeko esitellä MORICO-lahjakortinEikö olisikin ihanaa, jos voisit antaa lahjan, joka voi olla mikä tahansa laajasta hitaan muodin valikomastamme, läheisesi toiveen mukaan?
Voiko yrittäjä pitää äitiyslomaa?
Hitaaseen ja kestävään muotiin erikoistunut MORICO jakoi työt vieraileville taiteilijoille! MORICO-vaatebrändissä uskotaan kollektiivin voimaan: perustaja Tytti Alapieti voi jäädä äitiyslomalle luottavaisin mielin, kun ympärille löytyi joukko hitaan muodin vallankumoukseen uskovia freelancereita.