Tarinat tuttujen MORICO-kuosien taustalla – osa 3: Kultakero

MORICO Kultakero luomupuuvilla
Viime viikolla esittelimme teille blogissamme Dark Matter -ja Crystal Seeker -kuosien tarinan. Tällä viikolla halusimme esitellä teille yhden upean keväisen MORICO-kuosimme: Kultakero.
Kultakero-kuosi
Kultakero-kuosin on suunnitellut lahjajas kuvittaja Suvi Suitiala. Kuosi on saanut inspiraationsa Lapin talvisista maisemista, erityisesti Pyhätunturilta, joka on yksi lempikohteistamme. Kuosi nimettiin Kultakero-nimisen Pyhätunturin huipun mukaan. Suvi on täydellisesti vanginnut kuosiin tunturien taianomaisen tunnelman. Inspiraatiota kuosiin Suvi sai vaeltaessaan ja lumilautaillessaan tunturissa. 
MORICO Pyhätunturi auringonlasku
 Auringonvalon pilkahduksia Pyhätunturin huipulla 
Kultakero-kuosissa siintää tunturijonoja ja korkeuskäyriä. Sen kultaisella ja vaalean punertavalla leikittelevä värimaailma kumpuaa niistä harvoista hetkistä, kun aurinko nousee juuri ja juuri horisontin yläpuolelle. Ne sävyt voi nähdä vain Pyhä-Luoston kansallispuistossa – Kultakero-tunturin laelta.

 

Kultakero-kuosi on osana Hiding Sun -mallistoa. Nimensä mallisto on saanut kaamoksesta inspiroituneena. Kultakero-kuosin värit kuvaavat sitä hetkeä, kun aurinko pilkistää horisontissa vihdoin pitkän kaamosajan jälkeen. 

MORICO Kultakero luomupuuvilla-kangas

 Kultakero-kuosi painettuna GOTS-sertifioidulle luomupuuvillakankaalle

Kultakero-kuosi esiintyy Wanderer-mekoissa -ja paidoissa, jotka ovat nyt alennuksessa! Wanderer tuotteemme ovat suunniteltu monikäyttöisiksi. Wanderer-vaatteet päällä voi kavuta vaikka päiväretkelle tuntureille tai tanssahdella revontulten alla juhlatunnelmissa tai ihan vain oleskella kotona kynttilän loisteessa.  

Kultakero-kankaan jäämistä on myös tehty uniikkeja sisustustuotteita ja asusteita yhteistyössä Wasteless Wonders-brändin kanssa. Näitä taideteoksia on valmistettu ainoastaan yksi kappale kutakin. Katso ainutlaatuiset design-kappaleet täältä!  

Kerro meille mitä mieltä olet tästä julkaisusta kommenteissa!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post