Hitaan muodin blogi suomeksi RSS

Happy News -uutuudet kesän juhliin!
Etsitkö asua kesän juhliin? Katso uudet Happy News -juhlavaatteemme ja rakenna unelmiesi juhlalook!🌸
Uusi Happy News -kuosi syntyi vauvauutisesta ilahtuneen ystävän maalauksesta
Lue kuinka värikäs Happy News -kuosi sai syntynsä ja miten samanniminen maalaus liittyy tarinaan!💗
Tarinat tuttujen MORICO-kuosien taustalla – osa 4: Helle & Huurre
Lue kuosiemme Helle & Huurre synnystä ja inspiraatioista niiden taustalla!💜
Lisää iloisia uutisia – Hitaan muodin Happy News -malliston uutuuksia ja kuoseja
Uusi MORICO-kesämallistomme Happy News on täynnä suomalaisen vastuullisen muodin helmiä. Happy News kuplii onnea sekä ilouutisia ja on jälleen suunniteltu kiertotalouden mukaisesti, kestävistä ja vastuullisista materiaaleista. Tuttuun tapaan MORICO Swim ja Activewear -uimapuvut, bikinit ja liikuntavaatteet ovat monikäyttöisiä ja ajattomia. Materiaaleina tuotteissa on ECONYL® sekä kierrätyspolyesteri.
Tarinat tuttujen MORICO-kuosien taustalla – osa 3: Kultakero
Lue inspiraatiosta upean Kultakero -kuosimme taustalla!✨
Iloisia uutisia – Ennakkokurkistus Happy News -kesämallistoomme
Kurkkaa täältä ennakkoon tulevan kesämallistomme helmiä. Happy News -mallisto on täynnä eloisia kuoseja ja räiskyviä värejä, jotka taatusti saavat sinut hyvälle tuulelle!
Tarinat tuttujen MORICO-kuosien taustalla – osa 2: Dark Matter & Crystal Seeker
Katso tarinat kuosien Dark Matter & Crystal Seeker taustalta!
Tarinat tuttujen MORICO -kuosien taustalla – osa 1: Marjaniemi
Lue lisää ihanan kesäisestä Marjaniemi kuosista ja inspiraatiosta sen syntyyn!
Hidasta jouluun joogahetkellä
Tässä teille MORICO-ystäville itsemyötätunnon sydämellinen joogahetki hidastamaan joulukiireiden keskelle ja alennuskoodi Anna-Marin joogaretriitille!
Vinkkejä vastuulliseen jouluun!✨
Joka vuosi pohdimme uusia ratkaisuja siihen, kuinka voisimme viettää vastuullisempaa joulua. Olemmekin keränneet vinkkejä vastuullisen joulun viettoon ja haluamme nyt jakaa ne teidän kanssanne!
MORICO-Jouluystävämyynti 4.-5.12. Pikisaaressa
Tervetuloa MORICO-jouluystävämyynteihin Pikisaareen, Ouluun! Tule kokeilemaan meidän uutuuksia sekä löytämään hitaan muodin aarteita, viimeisiä kappaleita, mallikappaleita ja joululahjoja!
MORICO-Ystävämyynti 12.-14.8. Pikisaaressa, Oulussa
Tervetuloa Pikisaareen MORICO-ystävämyynteihin to-la 12.-14.8. Ihana taas pitkästä aikaa nähdä kaikkia teitä! Varastot on juuri siivottu ja ystävämyynneissä mahdollisuus tehdä upeita kestävän muodin löytöjä: mallikappaleita, kakkoslaatua ja edellisten mallistojen helmiä.
Rakkaudella valitut, kestävät lahjaideat äitienpäiväksi
Jos olet valmistautumassa äitienpäivään ja etsit täydellistä lahjaa, voimme auttaa sinua valitsemaan ihanan kestävän kehityksen mukaisen lahjan. Anna hetki aikaa tärkeän lahjan valinnalle ja lue alta ideat, jotka olemme koonneet lahjavalintasi tueksi.
Kultakero - Täydelliset Hiding Sun -aarteet kevätaurinkoon
MORICO-mallistomme Hiding Sun on suomalaista vastuullista muotia parhaimmillaan. Kuten ennenkin, mallisto on saanut inspiraationsa ainutlaatuisesta suomalaisesta luonnosta. Lue lisää miten Kultakero-printti on syntynyt.
Kuinka uudelleenkäytät tai kierrätät vaatteesi?
Tiedämme, ettei vaatteiden kierrättäminen ole aina helppoa. Onneksi apu löytyy lähempää kuin arvaatkaan, sillä olemme tukenasi! Olemme keränneet alle hyödyllisimmät vinkit, joiden avulla kierrätät vanhat vaatteesi oikein.
Stressistä onnellisuuteen: Jouluostoksista ei tule stressata, niistä voi jopa nauttia
Joululahjan hankinta voi olla stressitöntä, kestävää sekä kotimaista yrittäjyyttä tukevaa – saammeko esitellä MORICO-lahjakortinEikö olisikin ihanaa, jos voisit antaa lahjan, joka voi olla mikä tahansa laajasta hitaan muodin valikomastamme, läheisesi toiveen mukaan?
Voiko yrittäjä pitää äitiyslomaa?
Hitaaseen ja kestävään muotiin erikoistunut MORICO jakoi työt vieraileville taiteilijoille! MORICO-vaatebrändissä uskotaan kollektiivin voimaan: perustaja Tytti Alapieti voi jäädä äitiyslomalle luottavaisin mielin, kun ympärille löytyi joukko hitaan muodin vallankumoukseen uskovia freelancereita.
Hiding Sun
Uusi MORICO-talvimallistomme Hiding Sun on suomalaista vastuullista muotia parhaimmillaan.  Hiding Sun hohkaa kaamoksen sävyissä ja on jälleen suunniteltu huomioiden materiaalien luonnollisuus, kestävyys ja vastuullisuus. Mallistossa on käytetty enimmäkseen GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa.