Kultakero - Täydelliset Hiding Sun -aarteet kevätaurinkoon

Kultakero - Täydelliset Hiding Sun -aarteet kevätaurinkoon

April 12 2021
MORICO-mallistomme Hiding Sun on suomalaista vastuullista muotia parhaimmillaan. Kuten ennenkin, mallisto on saanut inspiraationsa ainutlaatuisesta suomalaisesta luonnosta. Lue lisää miten Kultakero-printti on syntynyt.
MORICO Love and Recycle

Kuinka uudelleenkäytät tai kierrätät vaatteesi?

March 25 2021
Tiedämme, ettei vaatteiden kierrättäminen ole aina helppoa. Onneksi apu löytyy lähempää kuin arvaatkaan, sillä olemme tukenasi! Olemme keränneet alle hyödyllisimmät vinkit, joiden avulla kierrätät vanhat vaatteesi oikein.
Stressistä onnellisuuteen: Jouluostoksista ei tule stressata, niistä voi jopa nauttia

Stressistä onnellisuuteen: Jouluostoksista ei tule stressata, niist...

December 20 2020
Joululahjan hankinta voi olla stressitöntä, kestävää sekä kotimaista yrittäjyyttä tukevaa – saammeko esitellä MORICO-lahjakortinEikö olisikin ihanaa, jos voisit antaa lahjan, joka voi olla mikä tahansa laajasta hitaan muodin valikomastamme, läheisesi toiveen mukaan?
Voiko yrittäjä pitää äitiyslomaa? Hitaaseen ja kestävään muotiin erikoistunut MORICO jakoi työt vieraileville taiteilijoille

Voiko yrittäjä pitää äitiyslomaa?

December 12 2020
Hitaaseen ja kestävään muotiin erikoistunut MORICO jakoi työt vieraileville taiteilijoille! MORICO-vaatebrändissä uskotaan kollektiivin voimaan: perustaja Tytti Alapieti voi jäädä äitiyslomalle luottavaisin mielin, kun ympärille löytyi joukko hitaan muodin vallankumoukseen uskovia freelancereita.
Hiding Sun

Hiding Sun

November 04 2020
Uusi MORICO-talvimallistomme Hiding Sun on suomalaista vastuullista muotia parhaimmillaan.  Hiding Sun hohkaa kaamoksen sävyissä ja on jälleen suunniteltu huomioiden materiaalien luonnollisuus, kestävyys ja vastuullisuus. Mallistossa on käytetty enimmäkseen GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa.