Second Hand

MORICO x Ninyes: Kierrätä MORICO-tuotteille uusi elämä

Teemme tuotteemme ajatuksella, että ne kestävät käytössäsi pitkään ja ilahduttavat arkeasi vuodesta toiseen. Jos kuitenkin tulee aika erota, haluamme tehdä kierrättämisen sinulle helpoksi. Voit lähettää käytetyt MORICO-vaatteet meille takaisin, ja me etsimme niille uuden kodin! Saat korvauksena lahjakortin verkkokauppaamme.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta 50-70% sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteidesi myyntiä. Helppoa ja nopeaa, eikö?

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesiltä löydät myös parhaat käytetyt MORICO-tuotteet.

MORICO x Ninyes second hand clothing and circular fashion

MIKSI?

Jotta rakkaudella valmistamamme MORICO-vaatteet pysyisivät käytössä mahdollisimman pitkään, on niiden toisinaan hyvä vaihtaa käyttäjää. Haluammekin tarjota sinulle mahdollisimman helpon, turvallisen ja kannattavan tavan kierrättää käytetyt MORICO-vaatteesi. Mitä pidempään materiaali pysyy käytössä, sitä matalammat sen ympäristövaikutukset ovat. Kierrättämällä käyttämättömät vaatteemme uudelleen käyttöön voimme pienentää vaatteidemme hiilijalanjälkeä.

MITEN?

1. Täytä ja lähetä MORICO x Ninyes re.wear -lomake.

2. Pakkaa vaatteesi ja liitä pakettiin yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lähetä myytävät vaatteet Ninyesille.

3. Lähetä vaatteet käyttämällä ennalta maksettua lähetystunnusta. Matkahuollon ja Postin tunnukset toimivat vain Suomessa.

Matkahuolto-palautustunnus: 9545051

Posti-palautustunnus (henkilöasiakas): 671577

Toimitusosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B 00210 Helsinki

Voit viedä itse palautettavat vaatteet Helsingissä:

  • Second Hand Market Osk / Kiertotaloustoimijoiden yhteismyymälä
    Kauppakeskus Redi, 3. Krs
    Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki
  • Ninyes Lauttasaari Veneentekijäntie 18 B, Helsinki / ti-to klo 12-16
  • Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 kerros Hermannin rantatie 5, Helsinki
  • Kauppakeskus Iso Omena / P-taso P 1 B, aula ekopiste / Piispansilta 11, Espoo
  • Lempäälä Ideapark / A-pääty / Ideaparkinkatu 4, Lempäälä

4. Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi. Hyvitysarvo on 50% tai 70% riippuen tuotteen arvioidusta myyntiarvosta. Alle 70€ arvoisista se on 50% ja yli 70€ arvoisista 70%. Lahjakortista vähennetään käsittelymaksu 1€.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet sen oletetusta myyntihinnasta MORICO-verkkokaupan lahjakortin muodossa. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua vaatteen lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta myöntämispäivästä alkaen.

5. Käytetyt MORICO-tuotteesi myydään osoitteessa ninyes.com.

Lisää tietoa, yksityiskohtaisemmat ohjeet ja käyttöehdot: ninyes.fi/pages/re-wear

Laita MORICO ja Ninyes seurantaan myös sosiaalisissa medioissa, niin saat tietoa ajankohtaisista kampanjoista!

MITÄ VOIN PALAUTTAA?

KYLLÄ KIITOS:

Kaikki MORICO-mallistojemme vaatteet, uima-asut ja laukut. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia. Oletetun myyntihinnan tulee olla vähintään 10€.

EI KIITOS:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteissa ei saa olla eläinten karvoja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu pois tai kahtia. Emme ota vastaan hygieniatuotteita tai pieniä asusteita, kuten kaula- ja korvakoruja tai hiusasusteita.

MISTÄ LÖYDÄN KÄYTETTYJÄ MORICO-VAATTEITA?

Löydät käytettyjä MORICO-vaatteita osoitteesta ninyes.fi/collections/morico

Kiitos että välität ja kierrätät!

 

Lue lisää