Koko-opas - Uima-asut & urheiluvaatteet

Koko-opas

Meille on tärkeää, että MORICO-ystävämme löytävät monikäyttöisistä ja kestävistä uima-asuistamme ja urheiluvaatteistamme hyvin istuvan koon ja mallin. Koska kaikki vartalot ovat täydellisiä ja erilaisia, olemme nyt laajentaneet valikoimaamme sopivammaksi eri vartalotyypeille. Alta löydät koko-oppaamme uima-asuille ja urheiluvaatteille, jonka avulla sinun on helpompi löytää juuri sinulle täydellisesti istuva koko!

Voit aina kysyä lisää mitoistamme ja suosituksistamme sinulle parhaan uima-asun, vaatteen tai asusteen löytymiseksi sähköpostitse morico @ morico.fi tai käyttämällä yhteydenottolomakettamme. Pyydämme sinua lähettämään viestisi mukana rinnan, vyötärön ja lantion ympärysmitat sekä pituutesi!

Huomioithan sen, että käännettävissä MORICO-uimapuvuissa on kaksinkertainen kangas, joten uima-asut eivät jousta yhtä paljon kuin tavalliset uima-asut, joissa on vain yksi kerros kangasta. Jos mittasi ovat kokojen väliltä, kannattaa valita suurempi koko.

BIKINI- JA LIIKUNTATOPIT

Shine Top

Tässä käännettävässä avoimessa topissa kapeat säädettävät olkaimet ja muotolaskokset. Olkainsäätimet ovat ruusukullan väristä nikkelitöntä metallia. Bikineissä on muotolaskokset ja leikkaus menee rintojen muodon mukaan. Näissä ei ole kaaritukia, mutta tuplakankaan ansiosta ne tukevat kuitenkin jonkin verran. Toppi saattaa alkuun tuntua tiukemmalta ympärykseltä, mutta se voi vähän venyä käytössä. 

Shine Top - Berry Sweet

Sunny Top

Tässä käännettävässä Sunny-bikinitopissa on leveät mukavat olkaimet. Topin toinen puoli on kuviollinen ja toinen puoli yksivärinen, joten tässä mallissa saat kaksi bikinitoppia yhdessä. Toppi sopii täydellisesti myös legginsien tai Haven-housujen kanssa ja toimii hyvin myös urheilu- ja arkitoppina. Kaksinkertaisen kankaan ansiosta toppi antaa kohtuullisen tuen. 

Sunny Top - Berry Sweet
 

Aava Top

Tässä pidemmässä, käännettävässä topissa on ohuet säädettävät olkaimet ja kaunis korkeahko pääntie. Voit säätää topin nauhoja rusetilla. Toppi on täydellinen joogaan, salille, tanssiin, surffaukseen tai mihin tahansa muuhun liikuntaan. Sopii hyvin meidän alaosien, leggingssien tai Haven housujen kanssa. Yhdistele haluamallasi tavalla.

Aava Top - Berry Sweet

Shimmer Top

Tässä käännettävässä Shimmer-bikinitopissa on kapeat, mutta mukavat olkaimet. Topin ympärysmitta on säädettävissä sen jälkeen, kun olet pukenut topin yllesi. Toppi on solmittavissa sekä edestä että takaa. Bikinitopin kupeissa on muototaitteet, joten toppi istuu paremmin myös isompi rintaisille henkilöille verrattuna Sunny-bikinitoppiimme. Olkahihnan pituutta voi säätää jonkin verran sitomalla yläosaa takapuolelta enemmän ylös tai alas. Huomaa, että olkahihnat saattavat aluksi tuntua hieman tiukilta, mutta ne löystyvät hieman käytössä.

Shimmer-bikinitoppi puetaan ylle solmien, joten toppi on säädettävissä. Älä epäröi kysyä meiltä kokosuosituksia, vaan lähetä meille mittasi tämän sivun alareunassa olevien ohjeiden mukaan!


BIKINI-ALAOSAT & SHORTSIT

Laine Bottom

Nämä bikinialaosat ovat kaksipuoleiset – toinen puoli on printtikangasta ja toinen puoli yksivärinen. Korkeahko vyötärö on vähän matalampi kuin Usva-alaosassa ja on paljastavampi takaa ja tuo kurvit kauniisti esille. 

Laine Bottom - Berry Sweet

Usva Bottom

Alkuperäinen MORICO käännettävä bikinialaosa saa uuden nimen Usva Bottom. Se on käännettävä, eli toinen puoli on yksivärinen ja toinen kuviollinen. Mallissa on korkea vyötärö, korkein malleistamme. Vyötärölinjaa voi halutessaan taittaa matalammaksi. Kuten uimapuvuissa, myös Usva-alaosa pitää pakarat kohtalaisen peitossa. Vaikka alaosan leikkaus ei paljasta liikaa, se imartelee käyttäjänsä vartaloa ja saa olosi tuntumaan taatusti mukavalta.

 

Usva Bottom - Berry Sweet

Kuutamo Shorts

Näissä käännettävissä Kuutamo-shortseissa on melko korkea vyötärö (Usva-alaosaan verrattuna hieman matalampi vyötärö). Nämä bikini- ja urheilualaosat ovat kaksipuoleiset – toinen puoli on printtikangasta ja toinen puoli yksivärinen. Uinnin lisäksi alaosa on täydellinen joogaan, tanssiin, surffaukseen ja moneen muuhun liikuntaan. Sopii hyvin erilaisten MORICO-bikiniyläosien kanssa. Yhdistele haluamallasi tavalla.

Jos sinulla on upeat isommat reidet, Usva tai Laine -käännettävä alaosa voi istua sinulle paremmin, mutta tämä riippuu vartalotyypistä myöskin. Esimerkiksi oikealla olevalla mallilla on yllään XL-koko (lantion ympärys 112cm ja reiden ympärys 70cm). Voit aina kysyä meiltä ja tarkistamme mielellään, sopisivatko nämä sinun mitoillesi! 

Kuutamo Shorts - Berry Sweet

Havina Shorts

Havina-pyöräilyshortseissa on lyhyt/keskipitkä lahje. Nämä ovat yksipuoleiset (ei käännettävät), mutta vyötäröllä on tuplakangas, joten ne ovat joustavat, tyylikkäät ja mukavat. Hyvin istuva korkea vyötärö. Shortsit ovat monikäyttöiset, ja voit yhdistää ne mihin tahansa urheilu- ja kesäasuun tai lisätä mukavuutta pitämällä niitä mekkojen tai hameiden alle. Sopii erityisesti muiden MORICO-toppien kanssa tai Unelma-uimamekon alle.

Nämä shortsit ovat alkuun tosi tiukat ja venyvät jonkin verran käytössä. Tiukkoina sopivat hyvin myös uimiseen. Jos et halua hyvin tiukkoja shortseja, valitse isompi koko kuin normaalisti.

Havina Shortsit löytyy tänä kesänä vain Kinuski-värissä.

UIMAPUVUT JA UIMAMEKOT

Solar-uimapuku

Tässä klassikkomallisessa Solar-uimapuvussa on mukavan leveät olkaimet ja pyöreä pääntie on korkeampi edestä, mikä lisää peittävyyttä Revival-uimapukuun verrattuna.

Se päällä kelpaa syleillä auringonpaistetta ja kylpeä kesän valossa! Solar- ja Revival-uimapuvut pitävät pakarat melko peitettyinä. Vaikka ala-osan leikkaus ei paljasta liikaa, imartelee se kuitenkin vartalosi muotoja ja saa olosi tuntumaan erittäin mukavalta. Jos olet pitkä tai sinulla on pitkä selkä, koko isompi saattaa sopia paremmin. Tämä malli on pidempi kuin Revival-uimapuku.

Solar One Piece - Berry Sweet

Revival-uimapuku

Revival-uimapuvussa on imarteleva v-pääntie ja sivuilla muotoon ommellut taitteet, jotka parantavat istuvuutta eri rintakoot huomioiden. Kapeat olkaimet ovat säädettävissä takaapäin ja ne voidaan säätää myös ristikkäin. Uimapuvussa on hieman matalampi selkäaukko, eikä uimapuvun pituus vaihtele kokojen välillä yhtä paljon kuin Solar-uimapuvussa.

Revival-uimapuku peittää pakarat suhteellisen hyvin. Vaikka uima-asun alaosa ei paljasta liikaa, se imartelee vartalosi muotoja ja tuntuu päällä erittäin mukavalta. Solar-uimapuvussa on sama alaosan leikkaus. Tämä malli on kuitenkin pituudeltaan lyhyempi.

Vasemmalla: Revival One Piece - Dark Matter. Oikealla: Revival One Piece - Tulikukka. Tämä on poistuva malli, joten saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.
 

Unelma-mekko

Tässä tyylikkäässä uima- ja urheilumekossa on ohuet solmittavat olkaimet ja kauniisti muotoiltu yläosa muotolaskoksilla. Tämä mekko on yksinkertaista kangasta. Yksinkertainen malli tekee mekosta monikäyttöisen; käytä sitä uinnin lisäksi rullalautailuun, rullaluisteluun tai muihin kesän aktiviteetteihin. Yhdistä MORICO-uima-alaosien tai legginssien kanssa. Voit pitää alla myös ihonmyötäistä paitaa, ja lähteä juhliin, festareille tai kaupungille! 

Unelma Dress - Berry Sweet

LEGGINGSIT & LEVEÄLAHKEISET HOUSUT

Haven-housut

Näissä upeissa levenevissä housuissa on leveät lahkeen suut ja hyvin istuva, korkea vyötärö. Housut ovat monipuoliset, joten voit käyttää niitä niin urheillessa kuin illalla ulos lähtiessäsi. Nämä housut on valmistettu kierrätetystä polyesterikankaasta, joissa on mukana Lycra Xtra Life -elastaania, joka tekee housuista sekä kestävät että joustavat. Kesällä 2024, Kinuskin värisenä housut ovat vähän lyhemmät kuin Dark Matter- tai Berry Sweet -kuosilla. Löydät sisäsaumojen mitat tuotesivuilta.

Haven Trousers - Berry Sweet

MORICO Leggingsit

MORICO-legginseissä on korkea vyötärö ja upea istuvuus. Ne sopivat täydellisesti joogaan, kuntosalille, tanssiin, surffaamiseen ja moneen muuhun liikuntaan. Sekä legginsien että pyöräilyshortsien vyötärön leikkaus on sama, mutta Kanerva-legginsit on valmistettu nailonpohjaisesta ECONYL® -kierrätyskuidusta, joten ne tuntuvat hieman pehmeämmiltä ja joustavammilta verrattuna Dark Matter - tai Lakritsi-kuosissa käytettyyn kierrätyskuidusta tehtyyn polyesterikankaaseen. Kokoa pienempi voi olla parempi, sillä legginssien tulee untua toiselta iholta. Ne myös venyvät hieman käytössä. Jos legginssit ovat vähän löysät, ne eivät välttämättä pysy niin hyvin ylhäällä.  

Kanerva Leggings
 

URHEILUPAITA

Haven-paita 

Haven-paita on täydellinen urheilupaita esimerkiksi surffaamiseen. Kangas, pitkät hihat ja korkeampi pääntie suojaavat sinua UV-säteilyltä.
Istuvuus on napakka, joten paita pysyy päällä myös uidessa ja surffatessa. Paita on vähän normaalia surffipaitaa pidempi, mutta jos sinulla oon isommat rinnat, malli voi jäädä vähän lyhyemmäksi. Yhdistä farkkujen tai hameiden kanssa ja saat monenlaisia tyylejä! Jos haluat väljemmän paidan, tilaa isompi koko kuin normaalisti.


MORICO Measurement Charts

Tässä mittataulukossa on vartalonympärykset suurin piirtein MORICO-kokojen mukaan.

  XS S M L XL XXL
Chest (cm) 75-84 85-90 90-95 95-105 105-110 110-120
Waist (cm) 60-69 70-75 75-85 85-95 95-105 105-110
Hip (cm) 70-85 85-95 95-100 100-105 105-110 110-125
EU size 34 36-38 38-40 40-42 42-44 44-26
UK size 4 6-8 8-10 10-12 12-14 14-16
US size 6 8-10 10-12 12-14 14-16 16-18

  

>> Vartalon mittataulukot löytyvät myös tuotesivuiltamme. Mitat ovat suuntaa antavia, sillä istuvuus riippuu myös vartalotyypistä, vaatteen mallista sekä esimerkiksi pituudestasi. 

>> Uimapukujen, Sunny-yläosan ja alaosien mitat kasvavat hieman enemmän koissa XL ja XXL verrattuna kokoeroon XS-L -koissa.

Mittausohjeet:
Rinnanympärys – mittaa rinnanympäryksen täyteläisimmän kohdan ympäriltä.
Vyötärön ympärys – mittaa vyötärösi kapeimman kohdan ympäriltä. Tämä mitta ei ole kovin tärkeä bikineitä, uimapukua tai uimamekkoa ajatellen.
Lantion ympärys – mittaa lantion leveimmän kohdan ympäriltä.

Muista, että käännättävissä MORICO-uimapuvuissa on kaksinkertainen kangas, joten ne eivät jousta yhtä paljon kuin tavalliset uimapuvut, joissa on vain yksi kangaskerros. Jos mittasi osuvat kokojen välille, kannattaa valita suurempi koko.


Ota yhteyttä, jos tarvitset minkäänlaista apua mallien tai kokojen valitsemisessa tai jos esimerkiksi uima-asun tai urheiluvaatteen koko ei kokotaulukkomme mukaan sovi vartalosi mittoihin. Otamme mielellämme vastaan myös palautetta, toiveita ja ideoita kehittääksemme toimintaamme tulevaisuudessa! Haluamme parantaa vaatteitamme, ohjeitamme ja kaavojamme parhaan istuvuuden ja asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi!