Lisää iloisia uutisia – Hitaan muodin Happy News -malliston uutuuksia ja kuoseja

Kuvataide yhdistyy hitaaseen muotiin – Uusi MORICO Happy News -kuosi syntyi vauvauutisesta ilahtuneen ystävän maalauksesta.

Kesän 2022 uusi MORICO-mallisto on kuin lämmin tuulahdus kesätuulta, juhannuskukkien kikatusta ja horsmien havinaa. Kuvataiteilija ja tekstiilisuunnittelija Susanna Sivosen uusi Happy News -kuosi kuhisee iloa ja leikkiä – elämänenergiaa, joka tanssahtelee kuin metsälammen heijastukset yöttömässä kesäyössä.

Happy News -kuosi syntyi Susannan maalaaman taideteoksen pohjalta. Hän maalasi sen MORICO-brändin perustaja ja muotisuunnittelija Tytti Alapietille reilu vuosi sitten, kun kuuli ystävänsä odottavan vauvaa. Tytti ihastui niin paljon maalaukseen, että halusi siitä uuden kuosin kesän 2022 MORICO-mallistoon.

MORICO Happy News Hidasta muotia kierrätysmateriaaleista

Happy News -kuosi uusissa ja aiemmasta tutuissa MORICO-malleissa.

Monikäyttöisyys on yksi hitaan muodin ihanuuksista. Käännettävät ja säädettävät uimapuvut sopivat niin rannalle ja terassille kuin juhliinkin. Mekot, topit ja hameet ovat suunniteltu siten, että ne istuvat monille eri vartalotyypeille ja sopivat rennommista tapahtumista hienompiinkin juhliin. Myös uudet leveälahkeiset housut ja pitkähihainen surffipaita muuntautuvat vesiltä joogaan ja juhlaan. Useamman vaatteen sijasta voit siis omista vähemmän ja huolehtia kustakin yksilöstä enemmän.
MORICO Moon Dress -mekko Dark Matter Happy News

Aiemmin Dark Matter Moon Dress on jatkossa saatavilla myös uudessa Happy News -kuosissa. Mekko taipuu rennosta työmekosta afterworkin kautta illan juhliin.

Kuvittaja ja graafinen suunnittelija Eija Vehviläisen suunnittelema lumoava Dark Matter -suosikkikuosi jatkaa tänäkin kesänä niin uimapuvuissa kuin Moon Dress -mekossa, Luna Top -hihattomassa ja Luna Skirt -hameessa. Katso tästä kaikki Dark Matter -kuosilla olevat vaatteemme!

Inspiraatioita yhdistellä monikäyttöisiä MORICO-vaatteita

Katso alta inspiraatiota ja kokemuksiamme, miten uima- ja liikuntavaattemme sopivat erilaisiin liikelaatuihin ja ympäristöihin. Huomaa, miten monella tavalla voit yhdistellä eri kuosien ylä- ja alaosia. Yhtä aikaa mitä erilaisimpiin lajeihin sopivat uutuudet ja aiemmasta tutut ylä- ja alaosat taipuvat myös juhlavampaan käyttöön. 
 
 Uudella Happy News -kuosilla oleva suosittu uikkarimallimme Solar sopii täydellisesti urheilutopin omaisesti sekä ulko- että sisäkiipeilyyn. Happy News -kuosi ja uikkarin kääntöpuoli sopivat ihanasti yhteen suosittujen Kanerva-leggissiemme kanssa. Uikkarin voit pukea joko leggingssien alle tai päälle.
 
 Uudet Haven-housut käyvät niin joogaan kuin rentoon kesäilyynkin. Lisäksi voit yhdistää housut esimerkiksi Sunny-toppiin, uikkareihimme tai Haven-paitaan.
 
 Haven-surffipaita ja legginssimme sopivat viileämpään veteen, kun taas uikkarit ja biksut käyvät lämpimämpään keliin.
 
 Samaan tapaan kuin legginseissämme on Haven-housuissamme riittävän korkea ja kivasti istuva vyötärö. Uima-asujen tuplakankaan ansiosta taas voit keskittyä nauttimaan lajista kuin lajista, sillä olitpa minkä liikkeen parissa tahansa, istuvat ylä- ja alaosat jämäkästi päällä.
 
Kuten kuvista huomaa, uudet leveälahkeiset housut ja pitkähihainen surffipaita muuntautuvat vesiltä joogaan ja iltaan ystävien kanssa. Happy News -kuosin kääntöpuoli on puolukanpunainen. MORICO-vaatesuunnittelija Jenni Kolin uudessa Tulikukka-kuosissa taas keimailevat niityillä ja teiden varsilla purppuraisina punastelevat rentunruusut ja toinen puoli on mintunvihreä.
 

Kierrätystekstiileistä valmistettu käännettävä Revival-uima-asu Tulikukka-kuosilla sopivat hiekkarannoille ja meren äärelle väriensa vuoksi erinomaisesti. Kuvassa rannalla MORICO-ystävämme joogaohjaaja Anna-Mari Pentikäinen. 

Kestävistä ja kierrätysmateriaaleista hitaan muodin uima- ja liikunta-asuja sekä vaatteita moneen käyttöön

Monikäyttöisyyden sekä ajattomien mallien ja kuosien lisäksi hitaan muodin mukaisissa tuotteissamme suositaan mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti valmistettuja materiaaleja. Kesän 2022 MORICO-mallisto on valmistettu tuttuun tapaan kierrätyspolyesterista ja ECONYL®-kierrätysnailonista.
 
Mekoissa, hameissa ja hihattomissa topeissa käytetyn ECOVERO-kuidun raaka-aineet tulevat sertifioiduista ja kestävästi hoidetuista metsistä. Kuidulla on EU Ecolabel -sertifikaatti, joka takaa ympäristöstandardit kuidun valmistuksessa. Kaikki kiertotalouden mukaiset MORICO-vaatteemme suunnitellaan Suomessa ja ommellaan vastuullisesti Virossa. Lue lisää kiertotaloudesta ja kiertotalouden mukaisesta muodista meillä tästä!
 

Minkälainen on sinun MORICO-asusi? Osallistu arvontaan!

Jätä ideoita kommentteihin siitä, miten sinä olet yhdistellyt ja käyttänyt tuotteitamme tai miten voisit niitä tulevaisuudessa yhdistellä. Palkitsemme luovimman yhdistelmän 50€ lahjakortilla verkkokauppaamme.
––––

Seuraa Hitaan muodin blogistamme lisää iloisia uutisia, sillä julkaisemme lisäpaljastuksia kesän mallistoon liittyen viikottain ja julkaisemme koko malliston 29.4.
Liity myös postituslistallemme etusivumme alalaidasta ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, jotta saat ajankohtaisen tiedon mallistomme julkaisuun liittyen!
––––

Fiiliskuvat: Iisakki Kennilä
Kuvat studiossa: Veera Uutinen

2 kommentit


 • Milja

  Keväällä suosikki yhdistelmäni on Helle uikkari (coral -kääntöpuoli ulospäin) Dark Matter leggareiden alla ja Coral -donitsi hiuksissa (ranteessa, kun hiukset on auki). Värimaailmat sopivat täydellisesti yhteen. Jos joogasalissa on kylmempi, niin päälle sopii hyvin vyötärölle sidottuna Phases t-paita, jolloin väriskaala laajentuu, mutta sointuu edelleen ihanasti yhteen!

  Helle uikkari https://morico.fi/collections/swim-yoga-wear/products/helle-one-piece
  +
  Dark Matter leggarit https://morico.fi/collections/swim-yoga-wear/products/dark-matter-leggings
  +
  Coral -donitsi https://morico.fi/collections/eco-friendly-hair-scrunchies/products/scrunchie-coral
  +
  Phases t-paita https://morico.fi/collections/tops-t-shirts/products/phases-t-shirt


 • Piia

  Yhdistän esimerkiksi dark matter legginsseihin yhteensopivat viininpunaiset korvakorut sekä siihen yläosaksi vaikkapa hoodie dress hupparin.


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.