Hitaan muodin uima- ja joogavaatteet

MORICO swim&activewear

Monikäyttöiset hitaan muodin helmet

MORICO-vaatteet on suunniteltu hitaan muodin periaatteiden mukaisesti. Tahdomme, että saat MORICO-helmillesi mahdollisimman paljon käyttöä moneen eri tilaisuuteen. Meidän uima- ja joogavaatteet joustavat liikkeessä ja ovat mukavia päällä. Tahdomme sinun tuntevan olosi hyväksi liikkuessasi, olet sitten uimassa, surffaamassa, joogaamassa tai tanssimassa. Uima- ja joogavaatteemme ovat monikäyttöisiä ja ne sopivat myös illanviettoihin!


MORICO Happy News Haven Pieces Sustainable yoga wearHappy News Haven -vaatteet ovat värikkäitä ja mukavan tuntuisia päällä. Pirteät värit antavat lisäboostia treeneihisi

Meidän Haven -vaatteet sopivat monenlaiseen vesiaktiviteettiin, kuten surffaukseen. Kangas on suunniteltu kestämään merivettä ja pitkät hihat ja lahkeet suojaavat auringon UV-säteiltä. Haven housut ja paita muodostavat yhdistettynä toisiinsa myös näyttävän juhlalookin!

Kierrätetyt ja vastuulliset materiaalit

Meidän uima- ja joogavaatteet on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Käytämme vastuullista laadukasta kierrätettyä polyesteriä ja ECONYL® regeneroitua nailonia. Materiaalit tuotetaan Italiassa kierrätetyistä kalastusverkoista ja tekstiilituotannon jäämistä. Lue lisää käyttämistämme materiaaleista täältä!

MORICO Sunny Top Dark Matter sustainable swim&yogawear

Sunny Top – Dark Matter & Biker Shorts – Marjaniemi. Käännettävät Sunny Topit toimivat myös kevyen tuen urheiluliiveinä!

Uikkarimme ja bikinitoppimme sopivat monenlaiseen liikuntaan. Sunny topit tukevat arheiluliivien tapaan liikunnassa joko paidan alla tai toppina. Löydä sinulle sopiva malli ja koko Fit Guide:n avulla!

Mukana elämäsi hauskoissa hetkissä

Eräs lumilautailua rakastavien perustajiemme Tytin and Jennin unelmista oli luoda monikäyttöistä vaatteita, joita voi käyttää sekä laskettelemassa, että after skissä: urheillessa sekä juhlissa. Tämä unelma toteutettiin MORICO-vaatteiden suunnittelussa. Tahdomme MORICO-tuotteiden olevan niitä, jotka voit pukea päälle minne vain; urheiluun, töihin sekä juhliin!

MORICO sustainable & versatile slow fashion


Käännettävät MORICO-topit ja body sopivat myös juhlaan! Kuvassa Happy News – Shimmer Top & Revival One Piece
MORICO tuotteet suunnitellaan Suomessa ja hyödynnämme luontoa inspiraation lähteenä mallistoissamme. Olemme tehneet yhteistyötä usean lahjakkaan taiteilijan, kuvittajan ja suunnittelijan kanssa kuosiemme parissa. Tämän kesän Happy News -kuosin on suunnitellut taiteilija Susanna Sivonen. Kuosi perustuu hänen samannimiseen maalaukseensa. Lue tarina siitä, kuinka Happy News -kuosi syntyi blogistamme!

MORICO slow fashion luna trousers

MORICO uima- ja joogavaatteista saa upeita bilelookkeja yhdistelemällä niitä muihin asusteisiin

Löydä uudet hitaan muodin uima- ja joogavaatteet täältä!

Pysy kuulolla ja ota seurantaan meidän Instagram & Facebook!

Tilaa uutiskirjeemme, jotta saat aina tiedon uusimmista kampanjoista ja uutisista!

Kuvat: Iisakki Kennilä
Mallit: Iida Kauhanen, Veera Virta & Milja Horneman

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.