Balaclava Beanie

MORICO Balaclava

Balaclava Beanie on yhdistelmä korkeaa laatua, tyyliä ja monipuolisuutta.Voit käyttää sitä usealla eri tavalla! Sitä voidaan käyttää perinteisenä taitettuna pipona tai avattuna 

  • Voit käyttää sitä kypärälakkina lämmittämään kasvoja ja kaulaa! Näin se on hyvä myös esimerkiksi kypärän alla. Voit käyttää päällä toista pipoa tai Balaclava Beanieta, jos tarvitset lisälämpöä. 
  • Voit taitella sen ja käyttää perinteisenä pipona. Voit taitella alareunasta kahdesti tai kolmesti niin, että aukko jää sisäpuolelle otsaa vasten tai taitoksen alareunaan.
  • Voit käyttää sitä myös kaulurina. Ujuta pääsi kasvojen aukosta läpi kaulaan ja päälliosa jää vähän niin kuin hupuksi taakse.

Katso alla olevista kuvista eri tapoja käyttää Balaclava Beanieta eli kypärälakkipipoa! Kuullaan myös mielellään, jos keksit vielä uusia!

MORICO Balaclava Beanie

MORICO Balaclava Beanie

MORICO Balaclava Beanie

Balaclava pipona!

MORICO Balaclava Beanie

Materiaal – täydellinen merinovilla

Balaclava Beanie on valmistettu 100 % mulesing-vapaasta merinovillasta. Merinovilla on erinomaisen pehmeä ja kestävä materiaali ja miellyttävä käyttää. Se lämmittää, hengittää ja siirtää kosteuden pois iholta. Merinovilla tulee Etelä-Amerikasta. Lanka on valmistettu Italiassa kestävän tuotannon mukaisesti tehtaassa, jolla on  Oeko-Tex sTeP -sertifikaatti ja pipo on neulottu Virossa.

Hoito-ohjeet

Pesun sijaan tuuleta villapipo aika ajoin. Tarvittaessa voit pestä sen käsin villapesuaineella. Tuuletus on yleensä riittävä tapa huoltaa merinovillavaatteita- ja pipoja. 

<Jos tarpeen, voit pestä pipon käsin villapesuaineella. Pese nurinpäin viileässä 30-asteessa. Älä käytä valkaisu- tai huuhteluaineita. Pesukonepesu on aina kuluttavampi ja ohjelmat voivat vaihdella. Pesukoneessa villaohjelma 30-asteesssa ilman linkousta voi soveltua, mutta suosittelemme käsinpesua! Kuivaa tasossa, ei rumpukuivausta. 

Neulokset voivat nukata ajan kuluessa. Voit käyttää erityistä villakampaa mahdollisen nukan poistamiseen.

Kannattaa erityisesti varoa takkien ja kypärien tarranauhoja, ne saattavat helposti tarttua ja aiheuttaa nukkautumista. 

Love, repair, reuse & recycle! 
Lue lisää kiertotaloudesta MORICO circularity >>

Istuvuus

Neulottu yhden koon Balaclava-pipo sopii eri päänkokoihin 54 cm:n ja 60 cm:n välillä. Huomaa, että se voi venyä hieman käytössä.