APPI-yhteensopivuus

APPI (ACEs Public-Private Initiative) on yksityisistä ja julkisista yhteisöistä koostuvan ryhmän aloite, joka pyrkii ehkäisemään lapsuusajan traumaattisia kokemuksia (ACE – Adverse Childhood Experiences). Sen sovellusta käytetään varmistamaan sivustomme GDPR/CCPA/APPI/PIPEDA -yhteensopivuus, keräämään IP-osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi tietojen käsittelemiseksi. Katso lisätietoja sivulta Tietosuojakäytännöt & käyttöehdot

Tietojen oikaisu

Jos tietosi eivät pidä enää paikkaansa, voit päivittää tilitietosi alla olevan linkin kautta.

Tietojen siirrettävyys

Alla olevia linkkejä käyttämällä voit ladata kaikki sinusta tallentamamme tiedot, joita käytämme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi verkkokaupassamme.

Pääsy henkilötietoihin

Voit pyytää alla olevan linkin kautta raportin, joka sisältää kaikki sinusta tallentamamme henkilötiedot.

Älä myy henkilötietojani kolmansille osapuolille

Jos et hyväksy henkilötietojesi keräämistä tai myymistä kolmannelle osapuolelle, voit lähettää meille pyynnön lopettaa tietojesi kerääminen ja myyminen alla olevan linkin kautta.

Oikeus tulla unohdetuksi

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos haluat poistaa henkilökohtaiset ja muut tietosi verkkokaupastamme. Muista, että tämä toimenpide poistaa käyttäjätilisi, joten et voi enää käyttää sitä sen jälkeen, kun olet pyytänyt poistamaan tietosi.