Iloisia uutisia – Ennakkokurkistus Happy News -kesämallistoomme

MORICO Happy News Luna Top & Haven Trousers

Uusi Happy News -kuosi tulevissa uima- ja liikuntavaatteissa, jotka on tehty kierrätetyistä materiaaleista: Sunny Top ja Haven Trousers

Happy News on vastuullisesti valmistettu hitaan muodin MORICO-mallisto kesälle 2022. Malliston ja kuosin nimi "Happy News" tuli taiteilija Susanna Sivosen samannimisestä maalauksesta, joka sai inspiraationsa onnellisista vauvauutisista. Happy News -kuosi on pohjautuu Susannan maalaukseen.

Tällä mallistolla haluamme tuoda iloa ja onnellisuutta tulevaan kesään. Eloisat kuosit ja räiskyvät värit tuovat toivottavasti hymyjä MORICO-ystävien kasvoille ja muistuttavat jokaista oman elämän onnen hetkistä. 

MORICO Happy News Haven Shirt

Uusi Haven Shirt -paita sopii täydellisesti liikuntaan ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin sekä myös illanviettoon!

MORICO reversible swimwear Sunny Top & Bottom
Käännettävässä uima-asussamme Happy News -kuosin toista puolta koristaa punainen sävy. Uima-asuista saa vaihtelemalla neljä erilaista asukokonaisuutta.
MORICO Shimmer Top
Shimmer Top -yläosa on uusi malli käännettävissä uima-asuissamme. Voit solmia topin kietaisutyyliin kiinni joko eteen tai taakse.
MORICO Happy News -pattern sustainable reversible swimsuit

Viime vuoden käännettävä uimapuku on saanut uuden nimen: Solar One Piece. Uimapuku sopii uimisen ja vesiaktiviteettien lisäksi myös body-toppina monenlaiseen urheiluun.

Seuraa Hitaan muodin blogistamme lisää ilposia uutisia, sillä julkaisemme lisäpaljastuksia kesän mallistoon liittyen viikottain!
Liity postituslistallemme ja seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, jotta saat ajankohtaisen tiedon mallistomme julkaisuun liittyen!
Kuvat rannalta Iisakki Kennilä
Kuvat studiossa Veera Uutinen

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.