Hitaan muodin Dream Valley – Unelmien laakso

Vaikka ajat ovat ankarat vastuullisille muotibrändeille, MORICO-suunnittelijat pitävät tiukasti kiinni unelmastaan – hitaan muodin maailmasta, jossa ihminen on yhtä luonnon kanssa. Dream Valley -kesämallisto siivittää matkaa uudella unenomaisella kuosillaan.

MORICO Dream Valley

Johannan suunnittelemassa Dream Valley -kuosissa voit nähdä taianomaisen laaksomaiseman.

Dream Valley kutsuu kellahtamaan keskiyön auringossa kylpevän, tarunhohtoisen tunturimaiseman syleilyyn. Laaksossa ei ole tiettyjä lokeroita, millainen pitäisi olla tai sääntöjä, miten elää. Voi vain kellua, kuunnella joen virtausta, olla turvassa käppyräkoivujen, sammalmättäiden ja korven kukkien ympäröimänä.

MORICO Dream Valley

Lähikuva Dream Valley -kankaasta, jonka materiaalina on kestävästi tuotettu Ecovero mekoissa ja kierrätyspolyesteri uima-ja liikinta-asuissa.

Dream Valley on erityinen paikka, jossa mieli on kevyt ja kaukana maailman murheista. Sitä asuttaa sydämellinen yhteisö, ja siellä tuntuu ja näkyy jokaisen kanssakulkijan energia ja kädenjälki. Tällä kertaa kollektiivin vierailevana suunnittelijana ja uuden MORICO-kuosin luojana on Oulusta lähtöisin, Helsingissä asuva muotoilija ja tekstiilisuunnittelija Johanna Siuruainen. 

MORICO Dream Valley designer Johanna Siuruainen

Tekstiilisuunnittelija Johanna MORICO-työtilassa Pikisaaressa.

Johanna kuvaa taidettaan käsillä tekemisen värikkääksi meditaatiohetkeksi. Hän punoo taiteessaan yhteen luonnon ja ihmisten välistä erottamatonta yhteyttä.

– Saan inspiraatiota luonnosta ja sen monimuotoisuudesta. Tykkään leikitellä erilaisilla yhdistelmillä ja väreillä. Dream Valley -kuosiin sain inspiraatiota omasta haavemaailmastani, jossa ei ole harmautta, ja kaikki elää harmoniassa keskenään. Kuosia piirtäessäni pakoilin hektistä arkea, maailman ikäviä uutisia ja tulevaisuuden epävarmuutta omaan värikkääseen maailmaani, Johanna kertoo.

MORICO Dream Valley Designer Johanna Siuruainen

MORICO Dream Valley Designer Johanna Siuruainen Delight Wrap Dress

Johanna uusien vaatemallien kanssa yllään Delight-kietaisumekko Dream Valley -kuosilla.

Mitä ajatuksia kuosi sinussa herättää ja minkälainen on sinun unelmapaikkasi?

Katso tästä koko mallisto >> MORICO Dream Valley -mallisto
Kuvat: Veera Uutinen

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.