Pikisaaren Designtori 17.-18.8.

Olemme mukana Pikisaaren Designtorilla tällä viikolla torstaina ja perjantaina!

Designtori järjestetään aivan työtilamme naapurissa. MORICO-suunnittelumme pohjautuu hitaan muodin periaatteisiin: ajatonta, tyylikästä ja materiaalilähtöistä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan rakkaudella vastuullisesti ja lähellä Suomessa ja Virossa koko tuotteen elinkaari huomioiden. Uniikit mallistomme muodostuvat kestävän tuotannon mukaisista luomu- ja kierrätysmateriaaleista.

Designtorilla MORICO-teltalla on myös korupaja, jossa voit suunnitella ja tehdä itse omat uniikit korvakorut tai kaulakorun MORICOn ihanista laserleikatuista koivuvanerisista korupaloista. Joukossa on aiempien korumallien osia, mallikappaleita ja muita hienoja paloja, joista voit luoda upeat korut.

MORICO korupaja

Tällä kertaa löydät meidän myyntiteltan Vanhassa Villatehtaassa sijaitsevan Muotoilukeskus Proton @designcenter.proto takapihalta rannalta Designtorin teltta-alueelta!

Torstaina on myös Taiteiden yö ja Pikisaaresta löytyy monenlaista näyttelyä ja tapahtumaa. Kannattaa ehdottomasti vierailla myös Re:formi -purkutaidetalossa, joka on aivan Designmarketin vieressä.

Designtorin aukioloajat:

Torstai 17.8. klo 14-21
Perjantai 18.8. klo 14-20

Paikka:
Pikisaarentie 17, Oulu. Tapahtuma on Muotoilukeskus Proton sisällä ja takapihalla.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

>> Katso tästä kartasta tarkempi sijainti

>> Osallistu Designtorin Facebook-tapahtumaan


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.