Stressistä onnellisuuteen: Jouluostoksista ei tule stressata, niistä voi jopa nauttia

Rakkaat MORICO-ystävät,

Olemme varmasti kaikki kokeneet joulunajan loputtoman kaupoissa juoksemisen yrittäessämme löytää läheisellemme täydellistä joululahjaa. Lähtökohtaisesti mukavasta asiasta, iloisen joulumielen tuottamisesta voi nopeasti tulla painajainen jouluaaton lähestyessä, jos sopivaa lahjaa ei meinaa löytyä. Lahjansaajana voi olla ystäväsi, joka on aina erittäin tarkka kaikesta, tai äitisi, jonka vaatekoko on jotain väliltä M-XL riippuen vaatteen istuvuudesta. Saatat myös etsiä lahjaa teini-ikäiselle serkullesi, jota et ole nähnyt puoleen vuoteen eikä sinulla ole aavistustakaan, kuinka paljon hän on saattanut kasvaa. Kuulostaako tutulta ja hieman stressaavalta?

Ei hätää, meillä on sinulle ratkaisu, joka tekee jouluostoksista helppoa ja kivaa. Joululahjan hankinta voi olla stressitöntä, kestävää sekä kotimaista yrittäjyyttä tukevaa – saammeko esitellä MORICO-lahjakortin!

Eikö olisikin ihanaa, jos voisit antaa lahjan, joka voi olla mikä tahansa laajasta hitaan muodin valikomastamme, läheisesi toiveen mukaan? Tuotteidemme inspiraationa on luonto ja vaihtoehdoista löytyy esimerkiksi t-paitoja, kasseja, koruja, mekkoja, takkeja, housuja ja paitoja. Uusin mallistomme Hiding Sun hohkaa kaamoksen sävyissä ja inspiraatio kumpuaa Lapin tuntureilta. Anna siis lahjan vastaanottajan valita itselleen täydellinen lahja, joka päällä voi kavuta päiväretkelle tuntureille ja tanssahdella revontulten alla tai ihan vain kotoilla kynttilän loisteessa. Jokaiselle löytyy varmasti juuri hänelle sopiva oma aarre! Saatat löytää lahjan myös itsellesi ;)


Stressistä onnellisuuteen: Jouluostosten teon ei tarvitse olla häslinkiä  shopping

Monta syytä rakastaa lahjakortteja

  • Ne takaavat tyytyväisyyden! Sinun ei tarvitse pähkäillä, mitä rakkaat ystäväsi tai sukulaisesi mahdollisesti haluaisivat joululahjaksi.
  • Ihana yllätys saapuu aina oikean kokoisena ja oikean värisenä: Sinun ei tarvitse varmistaa etukäteen kokoa tai pahimmassa tapauksessa valita väärää kokoa, tai muistaa lahjansaajan lempiväriä vahingossa väärin.
  • Ylivoimaisesti stressittömin lahja: osta muutamalla klikkauksella! Ei ole tarvetta lähteä kotisohvalta mihinkään eikä ravata loputtomilla ostosreissuilla keskustassa.
  • Paljon aikaa nauttia lahjasta! Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ja sen voi käyttää milloin vain. Ei siis mitään kiirettä!
  • MORICO -lahjakortti sopii kaikille budjeteille. Jos et löydä sopivaa summaa valikosta, voit ottaa meihin yhteyttä niin saat lahjakortin juuri haluamallesi summalle.


Hoida jouluostoksesi nyt kerralla kuntoon, ja siirry nauttimaan joulunajan parhaista puolista, esimerkiksi glögistä ja pipareista!

Osta lahjakortti tästä


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.