Dark Side – Ennakkokurkistus uuteen syysmallistoon!

MORICO Balaclava beanie Mulesing-vapaasta merinovillasta valmistetut Balaclava-pipot ovat lämpöisiä syksyuutuuksia, joita saapuu valikoimaan ihanassa cream sävyssä sekä mustana. 

MORICO vaihtaa talviturkkinsa ruskan sävyistä syksyn pimeyteen

Syksyn sävyt häviävät pikkuhiljaa, kun ruskan värit katoavat ja luonto muuttaa muotoaan lähestyvää talvea varten. Halusimme löytää kauneutta tästä usein synkkänä pidetystä vuodenajasta ja omaksua sen elementtejä uuteen syysmallistoomme. Uusi mallisto kantaa nimeä Dark Side ja syleilee mustan, valkoisen ja harmaan eri sävyjä ja muotoja. Syksyn Dark Side -mallisto tuo mukanaan ihania lämpöisiä, pehmoisia ja luonnollisia materiaaleja, joissa on turvallista siirtyä luonnon mukana uuteen kauteen. 

Tässä pieni ennakkokurkistus uuteen mallistoon!

MORICO Lakritsi LeggingsTaiteilija Susanna Sivosen rakastettu Happy News -kuosi vaihtaa sävynsä uuteen mallistoon mustavalkoiseksi ja kantaa nimeä Lakritsi.


MORICO Phases t-shirt & hoodieUutuus huppareita koristaa Phases-paidoista tuttu printti, jossa näkyvät kuun eri vaiheet.

MORICO Hoodie Black PhasesUudet luomupuuvillaiset hupparit lämmittävät harrastuksiesi parissa. 

MORICO Tote Bag
Hupparit saavat kaverikseen myös yhteensopivan monikäyttöisen kangaskassin, johon voit pakata vaikkapa ostoksesi, urheiluvaatteesi tai MORICO-uikkarisi.


MORICO earring
Tulossa myös uusia upeita korvakoruja. Koruissa näkyy tuttuun tapaan luonnosta haettua inspiraatiota ja kuun eri muotoja.


MORICO Balaclava BeanieMonikäyttöiset Balaclava pipot lämmittävät kylmilläkin keleillä. Voit kääräistä pipon suojaamaan kasvojasi kovassa tuulessa ja tuiskussa ja muutoin se lämmittää muhkeana pipona.

Julkaisemme some-kanavillamme pikkuhiljaa lisää kuvia ja tietoa uuteen mallistoon liittyen! Ota seurantaan Instagram & Facebook -kanavamme!
 

Tilaa uutiskirjeemme, jotta saat aina tiedon uusimmista kampanjoista ja uutisista!


Kommentoi alle suosikkisi uudesta Dark Side -mallistosta!

Pysy kuulolla.. Mallisto julkaistaan pian!

Pics: Aino huotari & Simo Vilhunen


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.