Tarinat tuttujen MORICO -kuosien taustalla – osa 1: Marjaniemi

MORICO Marjaniemi Top kierrätetyistä materiaaleista valmistettu uima-asu

MORICO Marjaniemi Top

Me MORICO:lla saamme usein inspiraatiota työhömme luonnosta. Olet ehkä huomannut, kuinka tämä näkyy monien tuotteidemme ja kuosiemme nimissä. Haluamme kunnioittaa maapalloa vastuullisesti suunnitellulla ja eettisesti tuotetulla muodilla. Mallistomme ovat kuin pieniä rakkauskirjeitä tälle maapallolle ja tietysti teille kaikille upeille asiakkaillemme.

MORICO -brändin tunnistaa näyttävistä ja eloisista kuoseista, jotka koristavat tuotteitamme. Rakastamme luoda vaatteita, jotka yhdistävät taidetta ja muotia. Useat upeista kuoseistamme eivät olisi voineet syntyä ilman lahjakkaita kuvittaja-, suunnittelija-, ja taiteilijayhteistyökumppaneitamme. Halusimme esitellä kuosejamme vuosien varrelta ja kertoa tarinoita niiden taustalta. Ensimmäisenä päätimme kertoa teille Marjaniemi-kuosista.

Marjaniemi-kuosi

Marjaniemi-kuosin on suunnitellut lahjakas Jenni Koli. Jenni on toinen MORICO:n perustajista ja lisäksi muotisuunnittelija sekä graafinen suunnittelija. Jenni löysi inspiraation kuosiin Marjaniemestä, Hailuodosta. Marjaniemeä on nimitetty kauneimmaksi rannaksi Pohjois-Suomessa. Marjaniemi on erityisen kaunis kesäaikaan, kun aurinko paistaa kirkkaana ja merituuli puhaltaa kasvoilla.

 MORICO Marjaniemi kuosi kierrätetyistä materiaaleista

Marjaniemi-kuosi painettuna kankaallemme, joka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista

Marjaniemestä löytyy kauniita liiloja merinätkelmiä ja lentäviä kimalaisia. Nämä kesän symbolit Jenni on taltioinut kuosiin upeasti. Marjaniemi-kuosi edustaa kesää ja se esiintyykin kesän 2021 uima- ja joogavaatteissa.

Kuosi esiintyy meidän käännettävissä uima-asuissa ja biker-shortseissa. Kankaan kääntöpuolta koristaa upea liila Kanerva-sävy, joka sopii Marjaniemi-kuosin värimaailmaan täydellisesti.

MORICO Marjaniemi kierrätetyistä materiaaleista tehty käännettävä uima-asu

MORICO Marjaniemi käännettävä uima-asu

Katso kaikki Marjaniemi -tuotteet täältä!💜

Kerro kommenteissa ajatuksia tästä blogijulkaisusta ja ehdota myös mistä MORICO -kuosista tahtoisit kuulla seuraavaksi!
 
Kuvat: Aino Huotari

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.