Tarinat tuttujen MORICO-kuosien taustalla – osa 3: Kultakero

MORICO Kultakero luomupuuvilla
Viime viikolla esittelimme teille blogissamme Dark Matter -ja Crystal Seeker -kuosien tarinan. Tällä viikolla halusimme esitellä teille yhden upean keväisen MORICO-kuosimme: Kultakero.
Kultakero-kuosi
Kultakero-kuosin on suunnitellut lahjajas kuvittaja Suvi Suitiala. Kuosi on saanut inspiraationsa Lapin talvisista maisemista, erityisesti Pyhätunturilta, joka on yksi lempikohteistamme. Kuosi nimettiin Kultakero-nimisen Pyhätunturin huipun mukaan. Suvi on täydellisesti vanginnut kuosiin tunturien taianomaisen tunnelman. Inspiraatiota kuosiin Suvi sai vaeltaessaan ja lumilautaillessaan tunturissa. 
MORICO Pyhätunturi auringonlasku
 Auringonvalon pilkahduksia Pyhätunturin huipulla 
Kultakero-kuosissa siintää tunturijonoja ja korkeuskäyriä. Sen kultaisella ja vaalean punertavalla leikittelevä värimaailma kumpuaa niistä harvoista hetkistä, kun aurinko nousee juuri ja juuri horisontin yläpuolelle. Ne sävyt voi nähdä vain Pyhä-Luoston kansallispuistossa – Kultakero-tunturin laelta.

 

Kultakero-kuosi on osana Hiding Sun -mallistoa. Nimensä mallisto on saanut kaamoksesta inspiroituneena. Kultakero-kuosin värit kuvaavat sitä hetkeä, kun aurinko pilkistää horisontissa vihdoin pitkän kaamosajan jälkeen. 

MORICO Kultakero luomupuuvilla-kangas

 Kultakero-kuosi painettuna GOTS-sertifioidulle luomupuuvillakankaalle

Kultakero-kuosi esiintyy Wanderer-mekoissa -ja paidoissa, jotka ovat nyt alennuksessa! Wanderer tuotteemme ovat suunniteltu monikäyttöisiksi. Wanderer-vaatteet päällä voi kavuta vaikka päiväretkelle tuntureille tai tanssahdella revontulten alla juhlatunnelmissa tai ihan vain oleskella kotona kynttilän loisteessa.  

Kultakero-kankaan jäämistä on myös tehty uniikkeja sisustustuotteita ja asusteita yhteistyössä Wasteless Wonders-brändin kanssa. Näitä taideteoksia on valmistettu ainoastaan yksi kappale kutakin. Katso ainutlaatuiset design-kappaleet täältä!  

Kerro meille mitä mieltä olet tästä julkaisusta kommenteissa!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.