Tarinat tuttujen MORICO-kuosien taustalla – osa 2: Dark Matter & Crystal Seeker

MORICO Dark Matter kangas Ecovero

 Dark Matter -kuosi Ecovero™-viskoosikankaalla. Kangasta käytetään Moon-mekoissamme sekä Luna-topeissamme.

 

Crystal Seeker -kuosi

Ennen kuin Crystal Seeker -kuosi syntyi, MORICO:n pääsuunnittelijalla Tytillä oli idea kuosiin, jossa inspiraationa hyödynnettäisiin mineraali- ja kivi-kuvia. Hänen isänsä oli geologi ja kotona oli hylly täynnä ympäri maailmaa kerättyjä kauniita kiviä ja upeita kristalleja. Myöhemmin mikroskoopilla otetut kuvat paljastivat kuinka upeita ja värikkäitä kivet olivat sisältä, vaikka ulkopuoli näytti harmaalta ja karkealta.

Näiden kristallien ja kivien kuvista syntyi inspiraatio Crystal Seeker -kuosiin. Kuosi suunniteltiin yhteistyössä kuvittaja Eija Vehviläisen kanssa. Eija on myös lahjakas graafinen suunnittelija. Tytti keräsi isänsä vanhat valokuvat kotoa ja Eija alkoi suunnitella kristallimuotoja niiden pohjalta yhdistellen omia kuosejaan niihin. 

 MORICO Crystal Seeker -kuosi

Värikkäässä Crystal Seeker -kuosissa on kiviä ja kristalleja

"Vanhat valokuvat kivistä ja mineraaleista toivat pääinspiraation muotoihin. Muodot on etsitty luonnosta, mutta tulos on melko abstrakti." Eija kuvailee kuosia ja jatkaa "Suunnittelijana, olen kiinnostunut yllättäviin ja ehkä hieman epätavallisiin väreihin ja väriyhdistelmiin. Crystal Seeker -kuosi on kevyt ja värikäs, mutta se sopii hyvin myös tummempien sävyjen kanssa."

Crystal Seeker -kuosi oli osana kesäistä Crystal Seeker -mallistoa ja se esiintyi kesän mekoissa ja hameissa.

Katso jäljellä olevat Crystal Seeker -tuotteet ja muut ale-tuotteet MORICO Outletista!

Dark Matter -kuosi

Dark Matter -kuosi on myös tehty yhteistyössä Eijan kanssa ja muokattu Crystal Seeker -kuosistamme. Pidimme kovasti värikkäästä Crystal Seeker -kuosista ja halusimme tehdä siitä tummemman version, joka sopisi paremmin myös syksyyn ja talveen. Vaihdoimme keltaisen taustan tummaan väriin ja muokkasimme kuosin kristallimuotoja erilaisiksi. Näin kehitimme Dark Matter -kuosin, josta onkin muodostunut usealle suosikki meidän kuoseista. Kuosin tarina heijastaa rakkauttamme uusiokäyttöä ja kierrätystä kohtaan, meitä inspiroi luoda vanhasta uutta. 

 MORICO Dark Matter -huppari

 Dark Matter -kuosi esiintyi ensimmäistä kertaa huppareissa ja collegepaidoissa

Dark Matter -kuosia löytyy tällä hetkellä alennuksessa olevista käännettävistä uima-asuistamme ja jooga-legginseistä. Kuosia on käytetty myös suositussa Moon-mekossa sekä samaa materiaalia olevassa Luna-topissa.

MORICO käännettävät uima-asut Dark Matter -kuosi

Dark Matter -kuosi käännettävissä uima-asuissammeKatso kaikki Dark Matter -tuotteet täältä! 

Kerro meille mitä pidit tästä blogitekstistä ja ehdota mistä kuosistamme tahtoisit kuulla seuraavaksi!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.