Hidasta jouluun joogahetkellä

Tässä teille MORICO-ystäville ihanan Anna-Mari Pentikäisen itsemyötätunnon sydämellinen joogahetki hidastamaan joulukiireiden keskelle. Lisäksi löydät alta myös alennuskoodin joogaretriiteille.

MORICO Anna-Mari yin jooga Kestävä muoti ekologiset joogavaatteet

Anna-Mari MORICO Marjaniemi-topissa

Sydäntä hoitava tulielementin yin-joogaharjoitus ja itsemyötätuntoa vahvistava Loving Kindness –meditaatio. Yin-jooga opettaa pysähtymään, kuuntelemaan itseä ja luopumaan suorittamisesta. Se hoitaa kehon luita ja sidekudoksia. Varaa mukaan harjoitukseen tyynyjä ja viltti sekä äänentoiston harjoituksen äänimaailmalle. Harjoitus ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta.

Linkki joogaan: https://vimeo.com/572913631
salasana videolle: "tuli01"
Tästä linkistä saat myös joogan taustalle soimaan Spotify-soittolistan. 

MORICO Anna-Mari yin jooga Kestävä muoti ja  ekologiset joogavaatteet


Joogaopettaja Anna-Mari järjestää joogaa, tantrisia meditaatiota ja kirjoittamista yhdistäviä joogaretriittejä Suomessa ja Sri Lankalla. Joogaretriitit soveltuvat kaikille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä omaan itseen ja tehdä tilaa luovuudelle ja kukoistukselle. Retriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. 

Koodilla "JOOGAJOULU" saat 50 euron alennuksen tammi/helmikuun 2022 Sri Lankan jooga– & meditaatio retriiteistä "Manifest Magic" ja "Jumalatar Minussa". Koodi on voimassa 8.1.2022 saakka ja koskee vain tammikuun & helmikuun joogaretriittejä eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Lue lisää retriiteistä: annamariyoga.com & Instagramista @annamariyogax 

MORICO Anna-Mari yin jooga Kestävä muoti ekologiset joogavaatteet

Hidasta muotia ja hidasta yin-joogaa ekologisissa MORICO-joogavaatteissa kierrätysmateriaaleista.

Kuvat: Aino Huotari


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.